Blog 2n ESO

dimarts, 14 de novembre del 2017

PORTAFOLI DE TUTORIA





Ja hem iniciat la segona part del Portafolis de Tutoria: Com soc jo

Hem fet una nova dinàmica del Projecte XXI: LA GALA DELS ÒSCARS. Amb aquesta dinàmica han decidit a quines habilitats o formes de ser volien retre homenatge triant les categories que serien premiades. Les categories varen estar relacionades amb les Intel·ligències Múltiples, excepte dues: Lògica, Comunicació, Natura, Música, Visual, Esports, Autoconeixement, Relacions personals, Positivitat, Bona persona.

 Es va fer una votació prèvia per aconseguir tenir una llista de nominats (els 6 més votats a cada categoria). Aquests nominats disposaren d'una setmana per demostrar la seva excel·lència en la categoria en concret.

A la següent sessió de tutoria es va dur a terme la votació amb l'ajut de Jonny, el nostre auxiliar lingüístic. I aquí en teniu els resultats. Amb les dinàmiques de 1r,2n i 3r d'ESO hem fet una petita exposició a l'entrada de l'escola per donar a conéixer el portafolis de tutoria.





 
 El que es pretenia que els alumnes comprenguessin amb aquesta dinàmica és que totes les intel·ligències són importants, que reflexionassin sobre quines tenen més desenvolupades cada un d'ells. També que aprenguessin a adonar-se i valorar les habilitats de cada un dels companys. Hem de cuidar l'esperit d'equip. Junts arribam més lluny.


Esperam que les famílies ho valoreu i ho compartiu amb els vostres fills, fent-nos arribar el vostre feedback.


Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada