Blog 2n ESO

divendres, 1 de desembre de 2017

EQUIPS BASE

La setmana passada varem iniciar els equips base, que són equips de 3 o 4 alumnes amb afinitats comunes que treballen junts durant el trimestre/curs per donar-se suport mutu tant en l'àmbit escolar i educatiu com personal.

Cada equip va dissenyar una graella de control del mateix grup. Avui ja han començat a emprar aquest registre mentres l'equip xerrava sobre la marxa de la setmana. Després han compartit la graella/registre amb la resta de companys per si les idees dels altres equips ens servíen per millorar la graella pròpia.

Finalment hem tret el portafoli de tutoria i hem revisat el registre d'aprendre a ser persona, que havíem omplert la setmana passada, i en el qual havíem anotat quines debilitats tenia cada un, com millorar-les i de quina manera podríem demostrar que hem millorat. És important que cada membre de l'equip sàpiga què han de millorar els seus companys per poder ajudar-los.

D'aquí unes setmanes emprarem la part posterior del registre en què el propi alumne i l'equip base avalúa si l'alumne ha millorat en les seves debilitats. La família i el professorat també ho valoraran.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada