Blog 2n ESO

dijous, 9 de novembre del 2017

PORTAFOLIS DIGITAL


Els nous portafolis digitals ja estan actius. Són una eina molt útil per guardar i compartir arxius. Durant tota l'ESO els emprarem per anar recollint i guardant els documents escrits (word, excel...) i els audiovisuals (audios, vídeos...). Els professors poden veure el que hi posau dins aquests portafolis. A vegades la forma d'entrega de treballs serà simplement posar-los dins la carpeta, per tant, és MOLT IMPORTANT que tots sapigueu com emprar-los.

Per comprovar que tots teniu accés a les carpetes vos demanam que faceu una senzilla operació: copiar un arxiu d'una carpeta a una altra. Aquestes són les passes:

PASSES PRÈVIES

1. Entrar a google amb el teu usuari (adalt a la dreta)
2. Clicar damunt el símbol dels 9 quadrets adalt a la dreta també i triar DRIVE.
3. Un cop ets a MI UNIDAD, mira a l'esquerre i veuràs l'opció COMPARTIDO CONMIGO. Allà hi trobaràs les dues carpetes que l'usuari ARCANGELSANTRAFEL@GMAIL.COM ha compartit amb tu. SI no trobassis les carpetes, fes-nos-ho saber. Els noms d'aquestes carpetes són:
             · CARPETA COMPARTIDA AMB TOT ESO
             · ASR 2005 NOM DE L'ALUMNE/A (L'any se correspon amb la generació de cada alumne)

4. Quan ja tenguis les carpetes localitzades, clica damunt una i selecciona, dins el menú, l'opció AÑADIR A MI UNIDAD. Després fes el mateix amb l'altra carpeta.
5. Vés a MI UNIDAD i veuràs com les dues carpetes t'apareixen. Ja no hauràs d'anar a COMPARTIDO CONMIGO la pròxima vegada.

TASCA CONCRETA

1. Entra a la CARPETA COMPARTIDA AMB TOT ESO. Localitza el document ASR TREBALLS. Pitja el botó dret del ratolí i sortirà el menú. Tria DESCARGAR (normalment se descarrega a la carpeta de DESCARGAS del teu ordinador, si no li dones una ordre contrària)
2. Surt d'aquesta carpeta i obre la carpeta del teu portafolis digital ASR2002NOM. Veruàs que dedins hi ha carpetes dels 4 cursos. Tria el teu curs i veuràs que hi ha una carpeta per cada assignatura. No cal que entris a cap carpeta d'assignatura. Dins la carpeta del teu curs, puja el document que havies descarregat. Això es fa clicant sobre el botó a la part esquerra NUEVO, quan s'obri el menú, tria SUBIDA DE ARCHIVOS. Tria el codument que has descarregat (segurament estarà a la carpeta DESCARGAS del teu ordinador).
3. Comprova que veus el document devora les carpetes de les assignatures.

Si tens qualque problema, comunica-ho al tutor o escriu un correu a marta@arcangelsantrafel.com. Si no és possible fer-ho a casa, ho farem a l'escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada